Des de fa un parell de mesos Solucions Geogràfiques S.C.C.L. a partir de les intervencions d’en Xavier Garcia Galindo participa setmanalment de la iniciativa del grup BNI EXIT de Barcelona.
Per a Solucions Geogràfiques es una aposta estratégica per tal d’ampliar la nostra xarxa de contactes amb el sector privat i consolidar aliances per tal d’aconseguir nous projectes.
Per conèixer una mica més què és això del BNI hem preparat aquesta rápida sèrie de respostes.
Què és BNI EXIT Barcelona? BNI Éxit és un grup d’empresaris que es reuneixen periòdicament el mateix dia de la setmana i s’ajuden entre ells passant-se referències de feina.
Quants grups de BNI hi ha? A Barcelona ciutat hi ha 7 grups de BNI i a la resta de Catalunya també hi ha grups de BNI, com el de Sabadell, Sitges, Lloret i Girona, entre d’altres. De fet hi ha grups de BNI a tot el món.
Com va entrar en contacte Solucions amb el Grup BNI? El Marc Núñez, president del Grup BNI Èxit, va convidar al nostre company i soci Marc Vila a assistir a una de les jornades setmanals que organitzen.
Quin és el funcionament? Els membres d’un grup de BNI es reuneixin un dia a la setmana a un hotel des de les 6:00 a les 9:00h am i aprofiten per fer networking, passar-se referències, portar convidats i esmorzar plegats tot prenent un cafè i menjant un entrepà o una pasta. 
Quina es la periodicitat de trobades? Es reuneixen totes les setmanes de l’any sense interrupció el dia assignat. En el cas del grup BNI Éxit el dia de reunió és els dimarts, 
A quines Xarxes Socials hi està present? A Linkedin i a Facebook. 
M’agrada BNI, com puc contactar i participar-hi? Per entrar a BNI, primer has de ser convidat per un membre del grup a una de les seves reunions setmanals i aquell mateix dia et donen les indicacions pertinents i els pasos a seguir per poder formar part del grup BNI.