Equip

Jose Ruiz

Jose Ruiz

Soci fundador de Solucions Geogràfiques.

Llicenciat en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Sistemes d’Informació Geogràfica (UNIGIS).

Ha treballat com a tècnic de Sistemes d’informació Geogràfica (SIG) al projecte Geobase del Colegio de Registradores de la Propiedad i a diferentes empreses del sector privat realitzant cartografia, sig i projectes territorials.

Membre 1515 del Col·legi de Geògrafs i membre de la Societat Catalana de Geografia. Exerceix com a Perit Judicial del Col·legi de Geògrafs.

Marc Vila

Soci fundador de Solucions Geogràfiques.

Llicenciat en Geografia per la Universitat de Barcelona i Màster en SIG i Teledetecció (IEEC – CREAF).

Amb més de 20 anys d’experiència professional, ha treballat en l’àmbit de l’empresa privada i també a la pública.
Tasques de direcció i responsable de projectes, consultor avançat en projectes territorials, urbans, ambientals, mobilitat, habitatge, geoinformació i tecnologies TIG/SIG.

President de l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya i vocal de la delegació territorial del Col·legi de Geògrafs de Catalunya, membre de la Societat Catalana de Geografia.

Elias Asbert

Graduat en Geografia i Ordenació del Territori amb Menció en Planificació Territorial i Ambiental per la Universitat Autonoma de Barcelona. Col·legiat nº 3215.

Geògraf vocacional, forma part de Solucions Geogràfiques des del 2017. Amant de la cartografia, la meteorologia i la geomorfologia.

Xavier Garcia

Llicenciat en Biologia i Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Avaluació d’Impacte Ambiental (INIEC).

Ha treballat com a director d’encàrrecs a IDOM Ingeniería y Sistemas S.A., i com a Responsable d’Activitats a GPO Ingeniería y Arquitectura S.L.U,  elaborant la documentació ambiental associada a projectes d’infraestructures, urbanístics, industrials i d’arquitectura.

Membre 20227 del Col·legi de Biòlegs de Catalunya i membre 1777 del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya.

Xavier Garcia

Paulino Vallejo

Llicenciat en Geografia per la Universitat de València i Màster en Tècniques per a la Gestió del Medi Ambient i el Territori (UV)

Soci en Solucions Geogràfiques des de 2019 desenvolupant tasques de formació, visualització de dades i consultoria GIS en projectes ambientals, mobilitat, territorials i urbans. 

Anteriorment, freelance amb més de 5 anys d’experiència com a tècnic GIS i formador en GIS i GIS Cloud.

Sara Benito

Llicenciada en Geografia per la Universitat de Barcelona i Postgrau en Smart Mobility: Sistemes Intel·ligents de Transport per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Geògrafa vocacional, amb gran interès per la mobilitat, que forma part de Solucions Geogràfiques des de 2019 i com a sòcia des de 2021. Ha desenvolupat tasques de consultoria GIS i d’assistència tècnica en projectes de mobilitat, territorials i ambientals.

SOLUCIONS GEOGRÀFIQUES compta amb l’expertesa i professionalitat de tècnics que ens ajuden a cobrir les necessitats més específiques que puguin requerir els nostres serveis. 

Partners

Al llarg de la nostra trajectòria laboral, hem col·laborat amb professionals d’innovació i complementarietat.

GABEAP

Informes i estudis ambientals.

GEOMATICO

Consultoria de Geoserveis territorials

PLA ESTEL

Urbanisme Quotidià

SINOB

Consultoria de mobilitat

AVRA

Arquitectes urbanistes

ACTIVA PROSPECT

Consultoria en estratègia territorial i ocupació

SIALSIG

Integrando los SIG en usos sociales, pequeñas entidades y empresas. ¿Hacemos un SIG?

CITIZENSQ

CitizensQ - Consultoria de sostenibilitat i qualitat de vida.

THIGIS

Geoserveis i formació ambiental

ARTBOXBCN_logo

ARTBOXBCN

Estudi Creatiu - Web, Media & Art.