Fa tot just un any iniciàvem la aventura d’engegar un projecte nou que ens feia molta il·lusió.

Aquest primer any de funcionament de Solucions ens ha ajudat a donar-nos a conèixer. Serien incomptables les reunions, mails i trucades realitzades per tal d’explicar el nostre projecte i les nostres propostes.

Tanmateix la nostra presència a les xarxes socials s’ha consolidat i hem aprofitat aquesta oportunitat per tal de fer difusió de les nostres actuacions. En aquest sentit cal donar les gràcies als més de 1060 followers en Twitter, 381 seguidors de Facebook, els més de 1700 contactes de Linkedin, els més de 200 d’Instagram i el gairebé mig centenar de Google Plus.

Iniciàvem el segon trimestre del 2014 inaugurant la nostra primera seu oficial: El Despatx número 8 del Centre de Promoció Empresarial, al Carrer Tres Creus 236 de Sabadell.
Sincerament ens ha ajudat a consolidar-nos i a adonar-nos de que la nostra proposta ja estava en marxa i anava de debò.

Ens sentim molt satisfets dels projectes on hem col·laborat durant aquest primer any de vida. A tall d’exemple dels més destacats cal mencionar l’Inventari Georeferenciat de l’Arbrat de Calafell, l’estudi de senyalització dels accessos al Polígon de Can Milans a Montcada i Reixac, les enquestes de Mobilitat al centre urbà d’Argentona o el mapa de les empreses de Gestió de Recursos Energètics fet en col·laboració amb Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell. Cal afegir també diversos informes pericials encarregats per advocats on hem resolt principalment diferències entre inscripcions registrals de finques i la seva realitat cadastral.

Ja al nostre primer any hem tingut la presència de dues becaries de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Sara i la Judit, que han pogut realitzar els seus treballs vinculats als seus Màster en col·laboració amb Solucions.

Hem acabat l’any figurant com a membres de l’Associació Catalana de Perits Judicials, on el José Ruiz és el membre 436, a l’apartat de Llicenciats en Geografia. Considerem aquesta com una porta interessant que ens pot permetre ampliar el nostre ventall de serveis.

El nostre desig de cara a 2015 és el de mantenir i consolidar els contactes realitzats per tal de fructificar en nous projectes que ens permetin créixer mútuament.