Quan arriba l’hora de tancar un any es el moment de girar la vista enrere i intentar fer balanç dels mesos viscuts.

En el cas d’una empresa aquest acte ens ajuda a valorar el global d’un any que començava a remolc de les seqüeles d’un 2020 marcat per les restriccions generades per la pandèmia de la covid-19 que van condicionar diversos dels projectes que teníem en marxa.

Ben aviat però vam tenir una magnífica noticia, el naixement de l’Alba, la filla del nostre company Elias. Des d’aquestes línies aprofito per agrair a l’Elias i la Mari per l’esforç d’adaptació a la nova realitat familiar i laboral de tots plegats.

En el conjunt de l’any 2021 podem afirmar que ha estat el millor any de la petita historia de la nostra cooperativa ja que hem consolidat el nostre creixement assolint els objectius que ens havíem marcat a l’inici d’any amb la realització de diversos i molts variats projectes. Les perspectives de cara a 2022 son les de continuar en aquesta fase de consolidació del nostre projecte empresarial.

Tot i això no podem oblidar que la tardor d’aquest 2021 ha estat certament complicada en l’àmbit familiar de dos dels nostres companys, en Xavi i en Paulino. Malgrat les dures noticies que us arribaven des dels hospitals no heu deixat en cap moment el vostre compromís amb la cooperativa. Heu estat per la resta dels vostres companys un exemple de dedicació i professionalitat que realment ha anat més enllà dels límits d’una relació laboral. No puc més que agrair en nom de tots els socis la vostra tasca durant aquesta tardor. Malgrat la llunyania, especialment en el cas del Paulino, us hem trobat sempre molt a prop i us hem mirat d’acompanyar al màxim possible tot i les dificultats dels moments en que ens trobem. Gràcies a persones com vosaltres ens adonem a la cooperativa que tenim un equip de luxe i que som afortunats de compartir el nostre dia a dia treballant amb vosaltres. MOLTES, MOLTES I MOLTES GRÀCIES PAULINO i XAVI.

2021 també ha estat l’any de la incorporació de la primera sòcia a la cooperativa. La Sara ja portava uns mesos col·laborant amb nosaltres però la seva entrega, aplicació i coratge en les tasques que realitza a vegades ens fa oblidar la seva joventut i ens fà pensar que porta molt més temps entre nosaltres. Gràcies Sara.

Amb el Marc ja fa molt de temps que ens coneixem, des dels inicis de creació de l’empresa. Potser mai li he dit que no em deixa de sorprendre la capacitat i transversalitat dels coneixements que aporta a tots els projectes de l’empresa. Sempre l’he considerat una peça cohesionadora i columna vertebral de l’empresa. Gràcies Marc.

Durant aquest 2021 també ens ha acompanyat en Sergi Álvarez qui ens ha ajudat en multitud de projectes, sempre amb la millor de les disponibilitats i entrega. Tot i que laboralment els nostres camins es separin ha estat un plaer compartit totes les experiències viscudes amb tu. Gràcies Sergi.

També vull agrair als nombrosos becaris i becaries que durant aquest any han fet les seves pràctiques amb nosaltres. Esperem que us emporteu una bona experiència i que us pugui servir d’ajuda en la vostra etapa laboral. Moltes gràcies.

Encarem el 2022 amb una cooperativa que acaba de fer els seus primers 5 anys de vida amb la voluntat de consolidar els reptes que ens hem marcat pels propers anys.

No podem oblidar-nos d’agrair als nostres diversos col·laboradors puntuals la seva ajuda no tan sols durant aquest any sinó darrerament per ajudar a donar una complementarietat als nostres projectes que sense la seva ajuda ens seria del tot impossible. Molt agraïts.

I per finalitzar agrair als nostres clients la confiança que han demostrat en la nostra empresa durant tots aquests anys.

Seguirem esforçant-nos per donar el millor de tots nosaltres.

Bones festes i bon any nou.